Alabama Grad Katrina Pacensa Fires Up The Weekend, Hollywood Hogan Mickelson Memes, Armless Patrick Reed & Broncos Walmart Nieuw logo – OutKick

Mijn managementdebuut is vanavond en de vlinders beginnen te schoppen

Hier ben ik slechts enkele uren verwijderd van het opzetten van de schippershoed en het sturen van een 9U-honkbalteam om met de bal te spelen en mijn geest racet:

Ik heb een radiohit om 8:01 uur met Bellino. Hij heeft niet besproken waar we het over gaan hebben. Heb ik zelfs het inbelnummer? Ik verlies het altijd.

Ik moet Saturday Screencaps Lite laten samenstellen en plannen omdat we de kinderen ‘s ochtends naar Cedar Point brengen.

Hoeveel moet er nog gebeuren aan de post van Thursday Night Mowing League voordat deze live kan gaan?

Welke ophaaldienst heb ik vanmiddag? STEM kamp? Hoe zit het met het ophalen van Safety Town? Afzetten?

Hebben we benzine in de moederbus? Ik moet hem echt door de wasstraat en stofzuigen.

Het is een wedstrijd van 18.30 uur. Wat doen we voor een snelle maaltijd voordat we naar het park gaan?

Denk je dat Tony La Russa zich zorgen maakt over al die dingen? Geen kans. Hij is druk aan het uitzoeken wanneer hij opzettelijk met jongens moet lopen.

Wat ik al leer over dit 9U-managementding, is dat het veel meer ontspannen is dan het leven leiden. De kinderen nemen al hun eigen vleermuizen mee. Ik heb geen helmtas om mee te slepen. Ik kan op een emmer honkballen zitten – ik heb dit gezien in de YouTube-video’s van de reisbal – en het garandeert vrijwel dat ik weet wat ik doe.

Dat gezegd hebbende, de e-mailinbox lichtte op met hulp van de vaders die oude dierenartsen zijn in het beheren van het leven en een honkbalploeg.

• Matt R. uit North Dakota schrijft:

Ik ga een tijdje weg, dus ga lekker zitten…

Ik coach onze middelste zoon (laten we hem Jake noemen) die deze lente/zomer 9 jaar oud is in de 9/10-jarige competitie. We zijn iets meer dan halverwege het seizoen en het was soms enorm tijdrovend en vermoeiend, terwijl het ook zeer de moeite waard was.

Ik ben enorm trots op Jake, natuurlijk zoals elke vader zou zijn en ik heb geprobeerd niet te knipperen terwijl het seizoen voorbij vloog. Op dinsdagavond kreeg Jake het knikje van de startende werper omdat onze 10-jarige aas niet beschikbaar was omdat hij in het weekend in travel ball gooide en een paar dagen rust nodig had. Jake was natuurlijk opgewonden en bleef maar praten over alle kinderen die hij zou aanvallen en de bommen die hij op de plaat zou slaan.

Hij had eerder in het seizoen een paar keer gegooid, maar dinsdagavond was een beetje anders omdat we om 8.30 uur in primetime onder de lichten speelden en het moesten opnemen tegen de koplopers die een 7-1 punt hadden. We waren thuis, en de top van de 1st inning ging geweldig, 1-2-3. Top van de 2nd was een beetje hobbelig. Nadat we de honken vol hadden gekregen met nul uit, kwamen we bijna ongeschonden uit de inning en kregen we slechts 2 punten tegen. Top van de 3rd is waar dingen beginnen te ontsporen. Na nog een paar runs te hebben opgegeven, gooide Jake 2 kinderen vier wijd en sloeg een 3rd om de honken te laden. Het was tijd voor een terpbezoek van papa. Jake was zichtbaar overstuur, niet omdat we op dat moment 4-0 achter stonden of de honken vol waren en we in de problemen zaten, maar omdat hij net een kind precies tussen de schouderbladen had geboord.

Niets dat ik had kunnen zeggen, zou hem kalmeren tijdens dat bezoek aan de heuvel. Hij kreeg de volgende slagman een grounder naar 2nd basis, maar ik trok hem daarna terug omdat zijn pitch-telling daar begon te stijgen, en we wilden daar een paar andere kinderen krijgen om te pitchen. Uiteindelijk verloren we met 9-4.

Ik vertel je dat allemaal om je dit te vertellen. Mijn advies voor vrijdag is om je therapeutenpet mee te nemen samen met je coachingspet. Elke 9/10-jarige praat een grote wedstrijd totdat ze een slagman raken, een grounder onder hun handschoen en door hun benen in het outfield zien rollen, of een routinevliegbal in het midden laten vallen.

Al het smack-talk eindigt wanneer ze die fout begaan, hun ogen beginnen op te wellen, en voor sommigen de Niagara-watervallen. Honkbal kan in de zomer het hoogste hoogtepunt zijn voor een kind, maar niets zorgt ervoor dat ze sneller terug naar de aarde komen dan een vroegtijdige strikeout of een blunder van de basis.

Ik gooide allerlei clichés en aanwijzingen naar Jake tijdens dat bezoek aan de heuvel, maar niets werkte. Soms kan niets wat je tegen een 9-jarige kunt zeggen nadat hij, zij het onbedoeld, een ander kind pijn heeft gedaan, hem kalmeren, en als coach maar vooral als vader waardoor je je hulpeloos voelt.

Dat gezegd hebbende, kinderen van 9/10 jaar hebben een heel kort geheugen. 30 minuten later nadat de wedstrijd was afgelopen, gooiden alle kinderen popcorn naar elkaar in de dug-out en worstelden ze in het gras, inclusief Jake. Elk kind vroeg of ze de volgende wedstrijd mochten gooien en ze hadden het allemaal over de bommen die ze zouden gaan raken.


• Chris B. in Houston schrijft:

Bijgevoegd is een spreadsheet die ik heb voorbereid voor elke wedstrijd die ik coachte. Ik kreeg dit concept van een mentorcoach in T-ball en liet het groeien terwijl ik manieren vond om het te verbeteren. Ik plande alle posities van tevoren voor elke inning, zodat ik op de wedstrijddag niet hoefde na te denken. Zoek het allemaal uit en kopieer/plak dan. Tijdens het spel raak je verstrikt in het hoeden van alle katten en kun je je niet concentreren op het onthouden wie waar naartoe moet. Ik zou dit op karton printen zodat ik erop kon schrijven, en zodat mijn zweethanden het niet zo snel zouden vernietigen.

Knip op het tabblad POSITIES het bovenste grotere gedeelte af en vouw het verticaal dubbel. Die heb ik met een potlood in mijn achterzak gehouden. Dit is een beetje gemodelleerd naar de notebooks die golfers in hun achterzakken bewaren. Ik zou tijdens het spel heel korte aantekeningen maken om me te helpen herinneren aan wie ik de wedstrijdbal moet geven en om me een goede lijst met snelle gesprekspunten / ataboys te geven voor het gesprek na de wedstrijd. En aan de andere kant zou ik de opstelling van het andere team opschrijven. Ik zou geen scoreboek van de tegenstander bijhouden, maar het was handig om hun opstelling in mijn zak te hebben om erachter te komen waar ze zich in hun opstelling bevinden en maakte soms aantekeningen over het kind dat de bal verpletterde en/of het kind dat kan’ t zwaai met de knuppel.

Het onderste gedeelte wordt verticaal gehalveerd. De linkerkant met de posities gaat naar de assistent-coach zodat hij kan helpen de jongens te leiden, en de rechterkant met alleen de opstelling gaat naar de scorer. En het tabblad LINE-UP zou afzonderlijk op een volledige pagina worden afgedrukt, op een klembord worden geplakt en voor de jongens aan het hek van de boomstam worden gehangen.


• Louie in Savannah, GA schrijft:

Goedemorgen

Ik weet zeker dat je koortsachtig bezig bent om de CAPS klaar te maken voor vandaag en dit is waarschijnlijk te laat om de inhoud voor vanmorgen te maken, maar ik wilde je gewoon mijn twee absolute regels geven voor de teams die ik coach…

1 VEEL PLEZIER

2 CHEER VOOR IEDEREEN

Ik breng de jongens voor elke training of wedstrijd in een cirkel en ik herinner ze aan mijn regels, bij de derde training hebben ze het allemaal uit het hoofd geleerd. Lo

De eerste ligt voor de hand, de tweede komt voort uit het feit dat kleine jongens brutaal eerlijk zijn, zoals je wel weet. Soms kunnen in Rec Ball een of twee spelers het moeilijk hebben en sommige van de meer begaafde jongens spreken er misschien iets te eerlijk over. Daarom zorg ik ervoor dat ik ze eraan herinner voordat we aan elk evenement beginnen dat dit leuk is en dat ze goede teamgenoten moeten zijn.

Het heeft voor mij gewerkt en het maakt de ervaring voor iedereen veel leuker.

Sorry voor de late reactie, hectische tijden in huis aangezien we dit weekend naar Disney vertrekken. Ik weet het, ik weet het … maar deze reis was lang geleden gepland voordat de WOKE-onzin tot stand kwam.

Ik zal blij zijn om dit vakje voor hun jeugd aan te vinken en verder te gaan.


• Ron L., die hier in Perrysburg woonde voordat hij naar Georgia verhuisde, waar hij lesgeeft, schrijft:

Veld 4 was vroeger het enige veld met verlichting voor nachtspellen en we waren ALLEMAAL opgewonden toen we daar ‘s nachts mochten spelen. leuke plek om ‘s avonds naar toe te fietsen en gewoon je vrienden te zien spelen als je niet op het schema stond. De goede eerste dagen! Btw, je zult een geweldige job doen als coach!


Geen licht vanavond, Ron. We zijn op dat punt in de zomer dat de kinderen om 22.00 uur niet denken dat het tijd is om naar binnen te gaan omdat er daglicht is. En ja, we zullen daar spelen bij de concessietribune / het zwembadcomplex waar het voelt als een groot honkbal in de voorsteden met alle vaders die op zoek zijn naar potentiële reisbalspelers om te stelen voor het seizoen 2023.


Hier is iets dat donderdag in de inbox kwam waarvan ik dacht dat jullie het interessant zouden vinden. De grote boosdoener hier moet Jurassic Park zijn met slechts één staat.

via www.getcenturylink.com

$5.099 gasprijs

• Chas G. in Toluca Lake, CA schrijft:

Hier in Zuid-Californië hebben we al een paar maanden geen prijs van $ 5,09 voor loodvrij gezien. En vandaag is de laagste prijs die ik kan vinden bij Costco @ $ 5,89.

We zijn nog dagen verwijderd van het zien van niets onder de $ 6,00! Dus wees dankbaar dat je $ 5,09 hebt, want ik zou het vieren als ik die prijs zou betalen. U betaalt $ 4,00 voordat wij minder dan $ 5,00 betalen.

Dit is het ergste dan eind jaren 70 onder Jimmy Carter toen we hier in Californië alleen benzine konden krijgen op even of oneven dagen, afhankelijk van het laatste nummer op de kentekenplaat, in lange rijen moesten wachten en beperkt waren tot hoeveel gallons we konden opvullen.


Linkedin-update

Bevestigd: jullie blijven maar naar mijn account kijken. Ik weet nog steeds niet wat ik daar moet posten. Ik denk aan simpele uitspraken als “Wat een werkweek” om het in het begin eenvoudig te houden om het gesprek op gang te brengen om te zien of anderen een week werk hadden.

Tekort aan chauffeur pizzabezorger

Over banen gesproken, ik zie dat het laatste tekort is bij pizzeria’s waar het moeilijk is om mensen te vinden die taarten willen bezorgen. De verkoop van Domino’s bezorging is uitgeschakeld. Pizza Hut meldt hetzelfde probleem. Ik zeg jullie, de robots komen zeer binnenkort.

Je zult allerlei soorten robots door je buurt laten rijden. Pizza robot vrachtwagens. Amazon zal uiteindelijk mensen elimineren die zeven dagen per week werken om je die dozen te bezorgen. Welke andere industrieën mis ik? Als dat het geval is, zullen rideshares de komende 10 jaar voor 100% robots zijn.


Nu moet ik rennen. Het is vrijdag. Je hebt screencaps nodig. Ik moet al dit werk gedaan krijgen.

Ga eropuit en beleef een geweldig weekend. Juni is voorbij voordat je het weet en ik wil niet dat iemand weekenden verspilt aan ruzie op sociale media. Ga op dat terras zitten. Ga naar Cedar Point. Ga het bos in. Ga gewoon van die telefoon af tot zondagavond wanneer je de inhoud naar mijn e-mailhotline dumpt.

E-mail: joekinsey@gmail.com

Nummers van:

Dingen die jullie hebben ingestuurd en dingen die ik leuk vind:

Leave a Comment