ANWA-winnares Anna Davis is het coolste kind in golf

Sinds Anna Davis’ Augusta National Women’s Amateur-overwinning vorige maand, is het leven van de tiener die een emmerhoed draagt ​​een waas geweest.

Getty Images

Anna Davis leeft de droom – en haar overwinning op Augusta National was nog maar het begin. In de tijd sinds haar ANWA-triomf, heeft de 16-jarige het op de LPGA Tour gespeeld (waardoor de cut in het proces), kreeg shoutouts van legendes van het spel en werd een begrip in de golfwereld.

Nu bereidt ze zich voor om het opnieuw onder de pro’s te doen, dit keer bij de Cognizant Founders Cup. Voorafgaand aan haar tweede LPGA-start, haalde GOLF.com de tiener met een emmerhoed in om erachter te komen hoe het is om het coolste kind in golf te zijn.

(Ed. opmerking: deze vraag en antwoord is licht bewerkt voor de duidelijkheid en beknoptheid.)

Zephyr Melton: Heb je de afgelopen maand de kans gehad om diep adem te halen?

Anna Davis: Niet echt [Laughs].

ZM: Dus hoe is het leven sinds de ANWA?

AD: Het was natuurlijk super leuk. De kansen die ik heb gekregen waren behoorlijk spannend. Het is leuk om een ​​kijkje te nemen in de toekomst en wat er in het verschiet ligt voor mijn golfcarrière.

“Tiger Woods tweette over mij, en toen deed Jack Nicklaus dat ook. Dus dat was best gaaf.”

Getty Images

ZM: Hoeveel felicitaties heb je gekregen na de overwinning?

AD: Toen ik klaar was met mijn ronde bij Augusta, opende ik mijn telefoon en hij was bijna dood door de hoeveelheid meldingen die ik kreeg. Het was best cool, want ik heb nog nooit gekregen Dat veel DM’s eerder. En sommigen van hen zijn gewoon willekeurige mensen die zeggen dat ik een rolmodel ben en dat soort dingen. Ik heb kleine meisjes op Instagram die omhoog vegen en zeggen dat ik zo cool ben. En ik heb zoiets van: ‘Ach, ik mag nu het rolmodel zijn.’ Dus dat is echt gaaf.

ZM: Had je ooit gedacht dat je zo snel het rolmodel zou zijn?

AD: Ik denk niet dat ik dat deed op deze jonge leeftijd, maar ik had wel verwacht dat ik uiteindelijk iemand zou zijn naar wie iemand zou opkijken.

ZM: Waren er noemenswaardige mensen die contact met u hebben opgenomen om u te feliciteren?

AD: Oké, dus ze wensten me niet persoonlijk gefeliciteerd, maar Tiger Woods tweette over mij, en toen deed Jack Nicklaus dat ook. Dus dat was best gaaf. Ik denk dat dat absoluut de twee coolste mensen zijn.

ZM: Hoeveel volgers heb je de afgelopen maand gekregen?

AD: Ik heb de afgelopen week zo’n 2.000 verdiend met het LPGA-evenement. Maar direct na Augusta heb ik denk ik zo’n 4.000 nieuwe volgers gekregen. Het was een beetje gek.

ZM: Je speelde vorige week in je eerste LPGA-evenement, hoe was die ervaring?

anna davis kijkt

16-jarige ANWA-winnaar gebruikt epische afwerking om eerste LPGA-snit te maken

Door:

Zephyr MeltonAD: Het was super gaaf. Het is iets waar ik altijd naar heb uitgekeken, dus het was leuk om die ervaring te hebben. Ik kijk uit naar de komende weken, want er komen nogal wat LPGA-evenementen aan. Het is bijna alsof ik deze zomer op Tour ben, dus je zult me ​​op een paar evenementen zien. Ik kijk er naar uit.

ZM: Hoe is het om de strijd aan te gaan met de beste spelers ter wereld?

AD: Oh, het is zeker super cool. Het is gewoon een kijkje in hoe ik wil dat mijn toekomst eruit ziet. Dus ik denk dat het hebben van een dergelijke ervaring super waardevol is, en ik kijk ernaar uit om het in de toekomst vaker te doen.

ZM: Hoe zijn de emoties van dag tot dag? Is het moeilijk om jezelf zo evenwichtig te houden?

AD: Niet echt, ik denk dat ik altijd een redelijk nuchter persoon ben geweest. Niets kan me in die zin echt te veel worden. Ik ben ondanks alles redelijk rustig gebleven.

ZM: Hoe gaat het met je zo cool? Ik denk dat iedereen zich dat afvraagt.

ADVERTENTIE: [Laughs] Nee ik ben niet. Ik weet het niet, ik probeer er geen big deal van te maken. En ik probeer er gewoon nederig over te blijven.

ZM: Is het een product van het opgroeien in Zuid-Californië?

AD: Ik denk dat het meer is om van mijn ouders te leren. Ze zijn eigenlijk het tegenovergestelde. We krijgen er ruzie over [Laughs]. Zoals dat ik helemaal chill ben en zo, en dat ze zich helemaal opwinden over dingen. Maar ik wil gewoon niet zo zenuwachtig en opgewonden zijn.

ZM: En de laatste vraag: zijn er nog bucket hats in je scripting voor volgende week?

AD: Ja, ik heb er een paar meegenomen. We zullen zien of ik ze naar buiten moet brengen. Ik moet even kijken hoe het weer eruit ziet.

Golf.com-editor

Zephyr Melton is een assistent-editor voor GOLF.com, waar hij zijn dagen doorbrengt met bloggen, produceren en bewerken. Voordat hij bij het team van GOLF.com kwam, woonde hij de Universiteit van Texas bij, gevolgd door stops bij Team USA, de Green Bay Packers en de PGA Tour. Hij assisteert bij alles wat met instructie te maken heeft en dekt amateur- en vrouwengolf.

Leave a Comment