Scheffler debuteert met het groene jasje, de drukke week van Tiger en een Phil-waarneming!

Tiger geeft een clinic en Scheffler rockt het groene jasje.

TGR Live/Texas Rangers

Hallo vrienden!

Allereerst mijn oprechte excuses dat ik een dag te laat ben in de editie van de Rogers Report™️ van deze week. Ik hoop dat je niet te veel slaap hebt verloren in afwachting van zijn komst. Dit artikel komt op een dinsdag naar je toe omdat ik de maandag in The Country Club doorbracht voor de US Open mediadag. De caddies in mijn groep, Matt en Joe Russo, zijn eeneiige tweelingen en senioren van Boston College (mijn alma mater!) en we hebben het zo naar ons zin gehad. Hier ben ik:

Enkele USGA-artefacten bekijken.

USGA

En nog een huishoudelijke opmerking: ik heb nieuwe golfclubs en ik ben er erg enthousiast over. Ik heb hier alles over mijn paservaring geschreven, maar het is zo’n traktatie om voor het eerst sinds de middelbare school een nieuwe set te hebben.

Oke oke. Genoeg over mij. Laten we ingaan op de goede dingen.

Max Homa

Proficiat aan Lacey en Max Homa, die vorige week aankondigden dat ze een zoon verwachten!

Niets, en ik bedoel niets, zet de tv-zenders aan het werk als een nieuwe pro die lid wordt van de vaderschapsclub. Tiger, DJ, Rory McIlroy, Jon Rahm en Jordan Spieth zijn allemaal het slachtoffer geworden van de verhaallijn “vader zijn heeft echt een nieuw perspectief in zijn spel gebracht”, dus ik ben verheugd dat Max Homa daar een gezonde dosis van krijgt goed!

Maar in alle ernst, deze video’s zijn zo gezond en ik wed dat ik een vader ben doet brengen een nieuw perspectief op het concurreren op Tour. Proficiat aan het mooie paar.

Phil is (soort van) terug!

Mensen, ik maak me zorgen om Phil (lees: ik heb me de afgelopen maanden een paar keer afgevraagd wat hij van plan is).

Dankzij het Fire Pit Collective hebben we vorige week een polsslag gekregen van de PGA-kampioen 2021.

Ik ben benieuwd naar een paar dingen hier. Ik ben geen swingdokter, dus ik blijf bij andere vragen. Met wie speelt hij? Heeft hij vaak zijn gezicht laten zien op cursussen? Hoe zijn we gegaan? deze lang zonder gelekte foto’s of video’s van hem? De man ging 64 volle dagen zonder gezien of gehoord te worden, wat in deze tijd niets minder dan een wonder is.

De terugkeer van Steve Stricker

Steve Stricker kreeg een mysterieuze ziekte kort nadat hij het Amerikaanse Ryder Cup-team afgelopen herfst naar de overwinning had geleid. Hij viel 25 pond af en zijn hartslag ging door het dak, maar hij vocht terug en keerde de afgelopen week terug naar de PGA Tour Champions. En zijn dochters kregen er een plaats op de eerste rij voor!

Ik ben blij dat Stricker gezond is, opgewonden dat hij terug is en ik vind het geweldig dat zijn familie hem weer heeft gezien!

Jeff Knox is TERUG

Dit is misschien een radicale stap, maar ik geloof dat het beste deel van de Masters is wanneer een oneven aantal spelers de cut maakt. Waarom? Omdat het betekent dat Jeff Knox, Augusta’s resident Masters marker, de slag mag slaan. Hij is een fenomenale amateur, en het is leuk om naar een gewone man te kijken (lees: een man wiens baan is niet golf) speel samen met de beste ter wereld. Ik vind het niet alleen leuk om Jeff Knox te zien spelen, maar de profs spelen ook graag met hem. Bekijk hier wat spelers, waaronder Rory McIlroy, Justin Thomas, Kevin Kisner en Steve Stricker, over Knox hebben gezegd.

Hoe dan ook, ik baalde ervan toen Knox het weekend niet in Augusta National in april kon spelen, maar ik was heel blij toen zijn naam dit weekend online verscheen.

Knox deed het in de Coleman Invitational in Seminole en eindigde als 22e in de seniorendivisie. De tweede ronde 85 heeft hem misschien een beetje teruggezet, maar kijk eens naar die eerste ronde. Even par! Je herkent misschien enkele van de andere namen in het veld, zoals Stewart Hagestad, Jessica Korda’s echtgenoot Johnny DelPrete, Tony Romo, Massachusetts amateurgolfheld Matt Parziale, en zelfs mede-Rhode Islander, Bobby Leopold. Oh, en Gerry McIlroy speelde ook op het evenement.

Tijgerjam

Tiger en de TGR Foundation organiseerden vorige week Tiger Jam, wat geweldig nieuws voor ons is omdat het geweldige Tiger-content opleverde.

Eldrick en Collin Morikawa organiseerden samen een clinic, en het was dus leuk om Tiger te zien ontspannen en genieten.

Geef me alle Tiger Woods-inhoud en ik ben een gelukkige meid.

Nu voor iets ernstigers. Ik heb het al een keer gezegd en ik zeg het nog een keer. Niemand rockt een vader-jeans zoals Mr. Tiger Woods.

Ik heb de bovenstaande foto hier ingesloten, zodat je een volledig beeld kunt krijgen (graag, beste lezer).

Tiger en Gordon McNeill bij Tiger Jam.

Gordon McNeill

Het button-down overhemd! De spijkerbroek! De sluipschutters! Na wat onderzoek te hebben gedaan, ben ik tot de conclusie gekomen dat dit waarschijnlijk dezelfde jeans is die Tiger op een avond droeg tijdens de Hero World Challenge.

Tijger in de Bahama’s voor de Hero World Challenge

ALBANE VALENZUELA

Laten we nu eens kijken naar een paar jeans uit Tiger’s verleden, oké?

Tiger’s jeans door de jaren heen.

Getty Images

Net als Tiger’s golfspel, is zijn jeansspel een proces. Maar ik hou van de richting die hij opgaat, aangezien zijn Tiger Jam-denim zijn beste tot nu toe lijkt te zijn.

Tijger bij Southern Hills

Ziek van de tijgerpraat? Jammer! De 15-voudig grote kampioen werd vorige week gezien (gestalkt?) tijdens een reis naar 2022 PGA Championship-hostsite Southern Hills.

De man ziet er goed uit! Er waren zelfs helikopters boven ons hoofd om Tiger’s spel te bekijken.

Langzame nieuwsdag in Tulsa? Ik ben helemaal voor Tigermania, maar dit voelt een beetje veel. Aan de andere kant hebben golffans de reis van zijn privéjet naar Augusta gevolgd, dus ik denk dat als het op Tiger aankomt, privacy van tafel is. Tenzij we het natuurlijk over zijn jacht hebben.

Kepa Cahill Rahm

Moe: Jon Rahm wint een PGA Tour-evenement. Bedraad: de 1-jarige Kepa Cahill Rahm steelt de show met een paar zieke sneakers.

Rahm won misschien voor het eerst sinds zijn overwinning op de US Open in 2021 op zondag, maar ik was vooral gefocust op Kepa’s Air Jordan 3s. Dit is wat de coole tieners dragen, en Kepa heeft in zijn eentje de peutermode opnieuw gedefinieerd. Veel succes aan zijn toekomstige klasgenoten die geen kans hebben om te concurreren met de stijl van deze jongen.

De groene jas gaat uit voor een spin

Scottie Scheffler had de groene jas sinds Masters Sunday niet meer in het openbaar gedragen tot afgelopen woensdag, toen hij de eerste worp gooide bij de wedstrijd Texas Rangers.

Het is moeilijk om een ​​golfclub in een jasje te zwaaien (daarom denk ik dat Scheffler in plaats daarvan op Masters Saturday zijn beruchte vest droeg), en ik kan me niet voorstellen dat het makkelijker is om een ​​honkbal in één te gooien. Wat de eerste pitches betreft, denk ik dat Scheffler het uitstekend heeft gedaan. Maar de taken van zijn Masters-kampioen waren de week daarop die worp nog niet voorbij. Hij en het groene jack gingen vervolgens naar een wedstrijd van Dallas Stars, waar hij de puck liet vallen, maar niet voordat hij de startopstelling aankondigde.

Wat natuurlijk! Video’s zoals deze herinneren me eraan dat atleten van alle sporten respect hebben voor professionele golfers, vooral de Masters-kampioen. Hoe konden ze dat niet?

Nu Scheffler zijn optredens in honkbal en hockey met groene jassen heeft afgevinkt, kan ik het niet helpen, maar ik vraag me af wat de toekomst biedt. Basketbal? Voetbal? Een pianorecital of lacrossewedstrijd voor junioren in Dallas? De mogelijkheden zijn eindeloos!

generieke profielafbeelding

Claire Rogers

Golf.com-editor

Leave a Comment